Nieuwsbrief Nieuwsbrief
Overleden:
Op 9 november is op 79 jarige leeftijd overleden mw. Annie Schrotenboer-ter Horst, Oldenhof 19, de Wijk. Het afscheid heeft in besloten kring plaats gevonden.
Op 12 november is op 93 jarige leeftijd overleden mw. Wikje Homan-van Boven, Prins Clauslaan 44, de Wijk. Het afscheid is ook hier in besloten kring gebeurd.
Wij condoleren de families en wensen hen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Ziek:
,t Neie Punt Ruinen: Mw. M.G. Fenijn-Jongens, Jan Wierengaweg 109 k2a, 7963CM Ruinen.
Weer thuis:
vanuit Reggersoord.  Mw. T. T. Westerbeek-Liezen.

Huwelijksjubileum:
Op 28 november hoopt het echtpaar dhr. T.Zondag en mw. H. Zondag-Schepers,    Albert van Kuyckweg 37, de Wijk hun 65 jarig huwelijk te vieren.
Wij feliciteren het echtpaar en wensen hen een fijne dag toe.

Jarigen: Er zijn er geen 80+ jarigen deze week.

Bloemengroet: De bloemengroet van vorige zondag is gegaan naar S. Hoekstra, Heerenweg 53, IJhorst en naar dhr. J. Huizing, Molenstraat 44, de Wijk.

Update corona maatregelen.
Vanwege de oplopende besmetting en door de regering getroffen maatregelen hebben we besloten voor de kerkdiensten de volgende maatregelen te nemen:
Normale diensten kunnen bezocht worden zonder opgave. De stoelen en banken worden weer ingedeeld op 1,5 meter en we dragen mondkapjes bij binnenkomst en uitgaan. We hebben zo de  beschikking over ongeveer 65 zitplaatsen. Voor een eventuele besmetting zullen de namen van de bezoeker genoteerd worden.

Kerk in Actie: Geef licht
Afgelopen week werd er huis aan huis gecollecteerd voor de vluchtelingenkinderen, die in Griekenland in kampen zitten. Deze collecte is een initiatief van Kerk in Actie, en werd voor nu voor het tweede jaar gehouden. Mocht u de collectant gemist hebben dan kunt u alsnog geld overmaken via kerkinactie.nl/geeflicht.            Alvast hartelijk dank.

Eerste Adventszondag

Een kaarsje maakt een groot verschil.
                Hij fluistert naar de rest:
                ‘Doe met me mee, als je dat wil,
                want stralen kun je best!’

Vandaag begint een mooie tijd,
                we wachten op de Heer.
                En als het licht zich hier verspreidt
            dan stralen wij steeds meer.

Kerkdienst - 1e collecte voor de kerk - 2e collecte *Onderhoud De Reesthof
datum en tijdstip 28-11-2021 om 10.00