GEORGISCH ENSEMBLE KHAREBA & GOGIA – HERFSTTOER 2018

GEORGISCH ENSEMBLE KHAREBA & GOGIA
GEORGISCH ENSEMBLE KHAREBA & GOGIA – HERFSTTOER 2018

GEORGISCH ENSEMBLE Khareba & Gogia – HERFSTTOER 2018
Het mannenensemble Khareba & Gogia uit Georgië komt in oktober en november 2018 naar Nederland met een bijzonder herfstprogramma. Georgië, een klein christelijk land in de Kaukasus op een knooppunt tussen Oost en West, heeft een eeuwenlange traditie van meerstemmige zang met grote verfijning en regionale variaties. Niet voor niets behoort de meerstemmige zang uit Georgië tot het culturele werelderfgoed van Unesco.

Zoals het Georgische landschap een gevarieerd landschap is van bergen, rivieren, wijngaarden, theeplantages en steppen – zo is ook de muziek van het ensemble Khareba & Gogia – rijk en veelzijdig. Het repertoire varieert van vrolijke volksmuziek, religieuze liederen en romantische liedjes tot oude traditionele volksmuziek en dansmuziek uit verschillende delen van Georgië.

Wie-is-de Mol-kijkend Nederland heeft inmiddels het prachtige Georgië omarmd. Khareba & Gogia nodigt een ieder uit om volop te genieten van de unieke, warme klanken uit dit deel van de wereld.

Op 28 oktober in onze kerk, zie de agenda voor meer informatie

Oppasdienst. Oppasdienst.

Zondag 6 mei is er weer een doopdienst
Deze morgen is voor de jongste kinderen oppas aanwezig in de Reesthof.
De kerkenraad heeft besloten om iedere eerst zondag van de maand jonge ouders gelegenheid te geven om samen naar de kerk te gaan.
Voor dit jaar is er oppas op zondag 3 juni, 1 juli, 5 augustus, 2 september, 7 oktober, 4 november en 2 december.

Afscheid ds Henk de Ruiter

volle kerk bij afscheid H de Ruiter
Afscheid ds Henk de Ruiter

Onder grote belangstelling heeft ds Henk de Ruiter afscheid genomen als predikant verbonden aan de Protestantse gemeente IJhorst - De Wijk.

Voor diegenen die de afscheidsdienst willen beluisteren, deze kan hier gedownload worden.

Kerkdienst - Collecte: *Collecte voor onderhoud Reesthof
datum en tijdstip 25-11-2018 om 10.00 uur