FEEST VAN DE GEEST 2022 FEEST VAN DE GEEST 2022
In het kader van Feest van de Geest 2022 exposeert Jitske van der Wal enkele kunstwerken in onze kerk.

Over Jitske van der Wal

De Reestkerk IJhorst-De Wijk In vuur en vlam In 2019 ben ik in Iran geweest. Een indrukwekkend, fascinerend land met geweldige mensen. Ik stond ‘in vuur en vlam’ door de bakermat van onze beschaving, volop geïnspireerd. Echter, covid 19 haalde me in, mijn ideeën niet meer actueel. Het feest van de geest werd uitgesteld.

Uit 2020 ziet U hier wel één werk: gepuncht textiel (1.20 – 45 cm) ‘in vuur en vlam’ Begin 2022 voltooide ik het tweede. Mijn onrust/worsteling met covid is zichtbaar. Daarnaast een aantal zuilen, verschillend van hoogte, basis 40-40 cm. Fins vuren bewerkt met pastel (krijt) . De kleinste, de ‘blackbox’, de zwarte doos. Mijn inspiratie, passie. De natuur(vogels), mensen, reizen, ontmoetingen. Taal en taal vertalen in beelden. Verbinding, communicatie, daar draait het om.

Naast mijn werk  exposeren twee kunstenaars vanuit Grensloos Kunst Verkennen 2022. Het kunst project van De Wijk – IJhorst. Dit valt nu vanwege covid gedeeltelijk samen met Het Feest van de Geest in deze kerk. De exposanten zijn : Daphne van den Berg en Annie van Gemert

http://www.grenslooskunstverkennen.nl Ik hoop u te ontmoeten ! Jitske

Nieuwsbrief Nieuwsbrief
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks en wordt op verzoek per email toegezonden. Op de website blijft de nieuwsbrief maximaal 1 week opvraagbaar:

Wilt u de nieuwsbrief toegezonden krijgen, meld u hier aan..
lees meer ยป

Kerkdienst -1e collecte: Kerk 2e collecte: Collecte KiA/Werelddiaconaat India
datum en tijdstip 03-07-2022 om 10:00

Kerkdienst -1e collecte: Kerk 2e collecte: Collecte Diaconie 3e collecte: Extra collecte voor Muziek in de Kerk
datum en tijdstip 10-07-2022 om 10:00

Kerkdienst -1e collecte: Kerk 2e collecte: Collecte Diaconie