Weer allemaal welkom in de dienst zonder aanmelding, en we mogen weer (zacht) zingen! Weer allemaal welkom in de dienst zonder aanmelding, en we mogen weer (zacht) zingen!
Allemaal welkom zonder aanmelding vooraf
Vanaf vandaag 27 juni gelden er geen beperkingen meer voor het aantal bezoekers. Dat betekent dat iedereen weer gewoon naar de kerk kan komen zonder vooraf aan te melden. Wel geldt dé basisregel anderhalve meter afstand houden en blijven de andere bekende basisregels van kracht: was je handen, blijf thuis bij klachten en laat je testen. Ook al is de kans op besmetting klein, voor alle zekerheid houden we nog een aantal weken vast aan het bij binnenkomst registreren van de aanwezigen. Wanneer er toch iemand besmet raakt kunnen we snel schakelen zodat mogelijk verdere verspreiding zo snel mogelijk in de kiem gesmoord kan worden

Mondkapjes niet langer verplicht
Met inachtneming van anderhalve meter afstand vervalt de plicht van het dragen van mondkapjes. Wanneer men zich er niet prettig bij voelt om zonder mondkapje de kerk in en uit te gaan zet dan gewoon het mondkapje op.
Zingen is weer toegestaan
Ook de beperkingen ten aanzien van samenzang  zijn vervallen. Wel is het advies om nog niet uit volle borst mee te zingen. Wat hebben we het samen zingen gemist! Dat er nu toch weer ruimte komt om te zingen, heeft te maken met de steeds grotere groep gevaccineerden en het relatief gering aantal besmette personen. Hierdoor is het gevaar op besmetting tijdens samenkomsten erg klein geworden.

Nieuwsbrief 1575 - 20 juni 2021 Nieuwsbrief 1575 - 20 juni 2021
De nieuwsbrief verschijnt wekelijks en wordt op verzoek per email toegezonden. Op de website blijft de nieuwsbrief maximaal 1 week opvraagbaar:

Wilt u de nieuwsbrief toegezonden krijgen, meld u hier aan..
lees meer ยป

Geslaagde actie voor de Voedselbank!!!

Zaterdag 5 juni is door het Diaconaal Verband de Wolden een inzamelingsactie gehouden van houdbare artikelen voor de Voedselbank bij supermarkten binnen de gemeente de Wolden. Het was een groot succes. Bij supermarkt COOP in de Wijk zijn maar liefst 30 kratten gevuld met levensmiddelen voor de Voedselbank! In totaal bijn 180 kratten!!
Hartelijk dank aan alle vrijwilligers en aan de supermarkten voor de medewerking.
Diaconaal Verband de Wolden is een samenwerking van de diaconieën van alle kerken binnen de gemeente de Wolden.

Kerkdienst - 1e collecte voor de kerk - 2e collecte *Onderhoud De Reesthof
datum en tijdstip 25-07-2021 om 10.00