Paasmorgen 1 april 2018
Met de kinderen zongen we het lied "'s Morgens in de stille hof. De woorden zijn van Jo Kalmijn-Spierenburg en de melodie is van Nelly Poortier.
De Cantorij zong o.a. "Groter dan ons hart". Het is een gebed voor 4 stemmig koor, solist en gemeente. Fennie van de Weide begeleidde dit op de vleugel. Ds Arie Poortman ging voor in deze dienst,  hij is lid van de cantorij en deze morgen tevens solist. De tekst is van Huub Oosterhuis en de melodie is van Antoine Oomen.
Het slotlied "U zij de Glorie"werd begeleid door Fennie van de Weide op het orgel en Alma Grooters (onze dirigente) op de piano.
Zwaantje en Wietske

Cantorij

Zondagmorgen 24 december zingen "Als Appelbloesem in de winter"

Appelbloesem
Cantorij

"Groot de luister, de majesteit van deze nacht". Met deze beginregel werd het kerstoratorium Als Appelbloesem in de  winter gezongen. Op zondagmorgen 24 december in een goed gevulde kerk en het klonk heel mooi. Dank zij de fantastische dirigente, Alma Grooters en uiteraard de medewerkers: Fennie van der Weide op piano,  Petra van de Dolder en Marjella van Houdt op fluit.
De  twee solisten, Conny Epskamp en Ton Perry, leden van de Cantorij, zongen prachtig. We kunnen terugzien op een mooie morgen.

Cantorij Cantorij

Op zondag 5 november werken mee we in de gedachtenisdienst.
En daarna gaan we repeteren voor het kerstoratorium: " Als appelbloesem in de winter".Gedurende de afgelopen zomer zijn we al begonnen om dit te leren. In de zondagmorgendienst van 24 december wordt dit oratorium uitgevoerd.

Cantorij

zondag 15 oktober namen we afscheid van ds Henk de Ruiter en mw. Sytske de Ruiter. Beiden hebben de cantorij opgericht en al die jaren heel ambitieus ondersteund. In de dienst zongen we liederen die ze hebben uitgezocht. Wat zullen wij hen missen.

Cantorij Cantorij

In 2017 was er bij ons in de kerk geen Pinksterviering, dit vond plaats in een regionale dienst in Berghuizen. Omdat we daaraan geen medewerking hebben verleend werd op alle repetities al begonnen met het instuderen van de kerstmusical "Als appelbloesem in de winter".
Daarnaast repeteren wij liederen voor zondag 15 oktober. Dit is een afscheidsdienst van ds en mw de Ruiter. Vanaf de oprichting van onze cantorij waren beiden actief en zeer betrokken, we zullen hen missen.
Vervolgens werken we mee aan de gedachtenisdienst op 5 november. Op 24 december is er de kerstmusical in de zondagmorgendienst.

witte donderdag 2017
Cantorij

Tijdens de avondmaalsdienst op witte donderdag zong de cantorij

Cantorij/lustrum

Zondag 12 februari hadden wij een feestelijke morgendienst. We vierden ons lustrum. Alle leden hadden vantevoren een lijst met favoriete liederen uit ons repertoire van de afgelopen vijf jaren uitgezocht en hieruit werd een "top-zes" gezongen. Met psalm lezingen en bijpassende lofzangen was er vooral  dankbaarheid aan God en aan onze trouwe leden. De dirigente Alma werd door de voorzitter bedankt voor haar uitstekende leiding gedurende deze vijf jaren.

Kerkdienst - Collecte: *Collecte voor onderhoud Reesthof
datum en tijdstip 25-11-2018 om 10.00 uur