maandag 14 december 2020

14:30  - 15:30
Prijs:
 15,- incl Koffie

Uiteraard organiseren we alles binnen de maatregelen, en zit u veilig op 1,5 meter van elkaar.?Zoals u begrijpt passen er op deze manier veel minder mensen in de zaal.? Vanwege het wegvallen van sponsoring en een kleiner publiek moet ik helaas entree gaan heffen... Hopelijk vormt dat geen al te hoge drempel voor u!?? De entreeprijs is incl. een heerlijke koffie bij binnenkomst.? Natuurlijk is het nog even spannend of het door kan gaan:?zo niet, dan krijgt u gewoon uw geld teruggestort.?

Kerkdienst - 1e collecte voor de kerk - 2e collecte *Onderhoud Reesthof
datum en tijdstip 28-02-2021 om 10.00

Vesperdienst thema : Dorstigen te drinken geven
datum en tijdstip 28-02-2021 om 19.00

Kerkdienst - 1e collecte voor de kerk - 2e collecte Kerk in Actie/Voorjaarszendingsweek
datum en tijdstip 07-03-2021 om 10.00